מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982
לרוטב
2 חצילים בינוניים בלאדי
8 כפות שמן זית כרם אחינועם (5 לטיגון החצילים ו-3 לבישול הרוטב)
6 שיני שום
2 גבעולי בזיליקום
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
4 קופסאות עגבניות חתוכות לקוביות
1 קורט מלח דק
1 קורט תימין טרי
1 קורט פלפל שחור גרוס
1 קורט סוכר לבן
להרכבת הלזניה
1 חבילה של עלי לזניה
4 גבעולי בזיליקום – עלים בלבד
250 גרם גבינת פרמזן
2 גבעולי אורגנו טרי
1 מנה רוטב בשמל שהכנו
• קולפים את החצילים וחותכים לקוביות, מטגנים על הכיריים בשמן זית.
• מכינים רוטב עגבניות – בסיר רחב מחממים שמן זית, מוסיפים שום ומטגנים קלות.
• מוסיפים את עלי הבזיליקום בשלמותם ומטגנים עוד מספר שניות.
• מוסיפים את העגבניות ויתר המצרכים, מביאים לרתיחה ומצמצמים כ-15 דקות עד לסמיכות הרצויה.
• מעבירים את החצילים המטוגנים לרוטב העגבניות ומבשלים יחד.
• מחממים תנור ל- 180 מעלות.
• מרכיבים את הלזניה – מורחים מעט שמן זית על תחתית תבנית מלבנית, מניחים מעט מרוטב העגבניות ומסדרים שכבה של דפי לזניה.
• עליה מסדרים שכבה של רוטב עגבניות, מפזרים פרמז’ן מגורד ועלי בזיליקום ואורגנו טריים.
• מסדרים מעל שכבה של דפי לזניה, רוטב, גבינה ועלים ומכסים בשכבה אחרונה של דפי לזניה.
• יוצקים את הבשמל שהכנו על שכבת הלזניה האחרונה, מפזרים מעט פרמז’ן ונגיעות של רוטב עגבניות.
• אופים בתנור שחומם מראש למשך 35-45 דקות.
בתאבון!
בעקבות המצב הבטחוני יתכנו עיכובים בזמן האספקה סגור