מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982
נתח 2 קילו אנטריקוט
טימין
ענף רוזמרין
6 כפות שמן זית כרם אחינועם
פלפל גרוס
מלח גס
כף שום כתוש
3 כפות סילאן
3 כפות איולי חזרת
בטטות בגודל בינוני צלויות עם מלח 6
• לוקחים את נתח הבשר ומפזרים עליו טימין, רוזמרין ושמן זית,
• מעסים את הבשר היטב ומניחים על מגש צלייה.
• מכניסים את הבשר לצלייה לתנור שחומם ל- 220 מעלות ל-20 דקות, ולאחר מכן ל- 165 מעלות לעוד 25 דקות.
• מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות.
בתאבון!
בעקבות המצב הבטחוני יתכנו עיכובים בזמן האספקה סגור