מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982
425 גרם קמח לבן
75 גרם שבבי תפוחי אדמה
400 גרם מים
10 גרם מלח דק
8 גרם שמרים יבשים
50 גרם שמן זית כרם אחינועם
תוספות
8 כפות שמן זית
200 גרם פאסאטה עגבניות מולטי
2 כפות לימון כבוש
1 קופסה טונה בשמן (אפשר גם במים)
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
6 ביצים קשות L
• בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, המלח, שבבי תפוחי האדמה והשמרים.
• מוסיפים את המים הקרים ולשים במשך 8 דקות.
• מוסיפים את שמן הזית ולשים במשך דקה נוספת.
• מכסים בניילון נצמד ומשאירים בחוץ להתפחה כשעה.
• מוציאים את הבצק מן הקערה אל משטח מקומח ומחלקים את הבצק לארבעה כדורים שווים.
• מעבירים את הכדורים למגש משומן בשמן זית, מורחים כל כדור בשמן ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
• מחממים מראש תנור ל- 200 מעלות,
• זולפים שתי כפות שמן זית במחבת בקוטר 24 ס”מ, פותחים בעדינות את הבצק במחבת, מורחים שתי כפות פסאטה ושמים את המחבת על הכיריים כשלוש דקות ולאחר מכן מעבירים לתנור.
• כשהמאפה יוצא מהתנור מפזרים עליו לימון כבוש, מעט מלח, ביצה קשה, טונה, צ’ילי ובצל פרוסים ומגישים מיד.
בתאבון!
בעקבות המצב הבטחוני יתכנו עיכובים בזמן האספקה סגור