מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982 

בין נשנוש לארוחה

זמן הכנה

כ-10 דקות

זמן כולל

כ-10 דקות

רמת קושי

קל

מרכיבים

מצרכים

  • אבטיח חתוך לקוביות או לצורות מעניינות אחרות (אפשר בקלות בעזרת קורצן צורות)
  • תפוז מקולף וחתוך
  • גבינה בולגרית או דומה
  • עלי זעתר תערובת
  • תבלינים “זוטא” (אפשר להמיר במלח ועלי נענע)

אופן הכנה

מניחים הכל בצלחת מזלפים שמן זית ומטבלים מפוררים את הגבינה מקשטים עם עלי זעתר ומומלץ פרוסות פוקצ’ה טרייה. תעשו משהו שונה, תעזו, זה שווה את זה!

מתכונים נוספים