ציר דגים

זמן הכנה

10 דקות

זמן כולל

25 דקות

רמת קושי

בסיסי

מרכיבים

10

מצרכים

1 דג פרידה גדולה ללא קשקשים
2 כפות שמן זית כרם אחינועם
1 כוכב אניס בינוני
5 גבעולי פטרוזיליה
2 בצלי שאלוט בינוניים
1 גזר בינוני
2 גבעולי תימין טרי
1 עלה דפנה בינוני
1 כוס יין לבן יבש
1 גבעול סלרי

אופן הכנה

• מפלטים את הפרידה, חותכים כל פילה ל 2-4 חתיכות ושומרים בקירור.
• מכינים ציר – מעצמות הדגים מכינים ציר, מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים את השאלוט, הסלרי והגזר כשהם פרוסים ומטגנים מעט.
• מוסיפים את עצמות הדגים וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
• מוסיפים את היין ומכסים במים, מוסיפים את הפטרוזיליה, עלה הדפנה, התימין וכוכב האניס ומביאים לרתיחה. מבשלים כ- 15 דות ומסננים.
בתאבון!

הצהרת נגישות

אחינועם רואים חשיבות עליונה בהנגשת אתר האינטרנט של לאנשים עם מוגבלויות, ובכך לאפשר למרבית האוכלוסייה לגלוש בקלות ובנוחות באתר.

האתר נבנה בהתאם להוראות הנגישות המופיעות ב –
W3C's Web Content Accessibility Guidelines 2.0, level AA

להלן חלק מהפעולות שבוצעו במסגרת הנגשת אתר האינטרנט:

– אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
– תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
– מבנה קבוע ואחיד לכלל תתי האתרים והדפים באתר.
– האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו Chrome, Mozila).
– התאמת האתר לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
– לאובייקטים הגרפיים יש חלופה טקסטואלית (alt).
– האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר.
– הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר לאן הם מקשרים.
– אפשרות לשנות את הצבעים באתר באמצעות לחיצה על כפתור הרקע באתר.

סייגים לנגישות

יש לציין כי למרות מאמצנו להנגיש את כלל הדפים באתר, יתכן ויתגלו חלקים באתר שטרם נגישים.
אנו ממשיכים במאמצים לשפר את נגישות האתר כחלק ממחויבותנו לאפשר שימוש בו עבור כלל האוכלוסייה כולל אנשים עם מוגבלויות.

דילוג לתוכן