מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982
1 דג פרידה גדולה ללא קשקשים
2 כפות שמן זית כרם אחינועם
1 כוכב אניס בינוני
5 גבעולי פטרוזיליה
2 בצלי שאלוט בינוניים
1 גזר בינוני
2 גבעולי תימין טרי
1 עלה דפנה בינוני
1 כוס יין לבן יבש
1 גבעול סלרי
• מפלטים את הפרידה, חותכים כל פילה ל 2-4 חתיכות ושומרים בקירור.
• מכינים ציר – מעצמות הדגים מכינים ציר, מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים את השאלוט, הסלרי והגזר כשהם פרוסים ומטגנים מעט.
• מוסיפים את עצמות הדגים וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
• מוסיפים את היין ומכסים במים, מוסיפים את הפטרוזיליה, עלה הדפנה, התימין וכוכב האניס ומביאים לרתיחה. מבשלים כ- 15 דות ומסננים.
בתאבון!