מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982 

תפוחי אדמה מעוכים בתנור

זמן הכנה

30 דקות

זמן כולל

40 דקות

רמת קושי

בסיסי

מרכיבים

7

מצרכים

שמונה תפוחי אדמה קטנים לבנים
מלח
פלפל
תעבורת תבלינים רב פילדלפיה
רבע כוס שמן זית כרם אחינועם
צרור טימין
חמש שיני שום

אופן הכנה

הפעילו את התנור על 180 מעלות בתוכנית טורבו
בשלו את תפוחי האדמה עד לריכוך (עם הקליפה)
העבירו את תפוחי האדמה למשטח ישר ובעזרת היד/ תחתית של כוס/ כף, מעכו את תפוחי האדמה קלות
בקערה נפרדת ערבבו את התבלינים, שום, טימין ושמן הזית
רפדו תבנית בנייר אפיה והניחו את תפוחי האדמה על התבנית.
מירחו את תערובת השמן והתבלינים על תפוחי האדמה
הכניסו את תפוחי האדמה לתנור החם למשך 30 דקות או עד להשחמה קלה של תפוחי האדמה.
הוציאו מהתנור והגישו
המלצה שלנו: הגישו את תפוחי האדמה חמים!
הכי טעים, הכי פשוט, בתאבון.
מאיתנו כרם אחינועם

מתכונים נוספים