דלג לתוכן
מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו
054-8830982
דף הבית
אודות
עמותת אחינועם
המוצרים
שמן זית
מוצרים נלווים
ראשון המסיק
שופינג – IL
מארזים
מבשלים עם שמן הזית שלנו
צרו קשר
מארזי זוטא
דף הבית
אודות
עמותת אחינועם
המוצרים
שמן זית
מוצרים נלווים
ראשון המסיק
שופינג – IL
מארזים
מבשלים עם שמן הזית שלנו
צרו קשר
מארזי זוטא
דף הבית
אודות
עמותת אחינועם
המוצרים
שמן זית
מוצרים נלווים
ראשון המסיק
שופינג – IL
מארזים
מבשלים עם שמן הזית שלנו
צרו קשר
מארזי זוטא
דף הבית
אודות
עמותת אחינועם
המוצרים
שמן זית
מוצרים נלווים
ראשון המסיק
שופינג – IL
מארזים
מבשלים עם שמן הזית שלנו
צרו קשר
מארזי זוטא
₪
0.00
0
עגלת קניות
תפוחי אדמה מעוכים בתנור
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
40 דקות
רמת קושי
בסיסי
מרכיבים
7
מצרכים
שמונה תפוחי אדמה קטנים לבנים
מלח
פלפל
תעבורת תבלינים רב פילדלפיה
רבע כוס שמן זית כרם אחינועם
צרור טימין
חמש שיני שום
אופן הכנה
הפעילו את התנור על 180 מעלות בתוכנית טורבו
בשלו את תפוחי האדמה עד לריכוך (עם הקליפה)
העבירו את תפוחי האדמה למשטח ישר ובעזרת היד/ תחתית של כוס/ כף, מעכו את תפוחי האדמה קלות
בקערה נפרדת ערבבו את התבלינים, שום, טימין ושמן הזית
רפדו תבנית בנייר אפיה והניחו את תפוחי האדמה על התבנית.
מירחו את תערובת השמן והתבלינים על תפוחי האדמה
הכניסו את תפוחי האדמה לתנור החם למשך 30 דקות או עד להשחמה קלה של תפוחי האדמה.
הוציאו מהתנור והגישו
המלצה שלנו: הגישו את תפוחי האדמה חמים!
הכי טעים, הכי פשוט, בתאבון.
מאיתנו כרם אחינועם
מתכונים נוספים
סטייק כרוב בתנור
עם שמן אחינועם, הטעמים הרבה יותר מורגשים בכל ביס…
למתכון המלא
רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות
עם שמן אחינועם, הטעמים הרבה יותר מורגשים בכל ביס…
למתכון המלא
פילה מוסר בקרם ארטישוק ירושלמי
עם שמן אחינועם, הטעמים הרבה יותר מורגשים בכל ביס…
למתכון המלא