• מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
• מחממים שמן זית במחבת , חותכים את השאלוט הגזר והסלרי לפרוסות ומטגנים מעט עד להזהבה.
• מוסיפים למחבת את האפונה והארטישוקים ומערבבים.
• מכניסים את הפסטה שהכנו מראש, את היין הלבן, ציר העוף וכף רסק ומביאים לרתיחה.
• מניחים מעל את קונפי האווז מפורק לנתחים.
• מחממים מראש תנור ל- 200 מעלות.
• בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ושמן הזית, ומפזרים מהתערובת שנוצרה על מחבת הריגטוני.
• אופים בתנור שחומם למשך 10 דקות ומגישים.
בתאבון!