מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982
מצרכים לסלמון
600 גרם פילה דג סלמון
2 כפות שמן זית כרם אחינועם
300 גרם מלח גס
300 גרם סוכר לבן
1 כף זרעי כוסברה
1 לימון בינוני מגורד כולו לגרידת לימון
4 כרישות בינוניות
מצרכים לרוטב עשבים
300 מ”ל שמן קנולה
100 מ”ל חומץ בן יין לבן
50 גרם בצלים
שן שום אחת
1 כף חרדל דיז’ון
1 כפית מלח דק
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 צרור פטרוזיליה מופרדת לעלים
1/2 צרור טרגון מופרד לעלים
1/2 צרור עירית קצוצה
2 בצלי שאלוט בינוניים קצוצים דק בסכין
1 כף צלפים קצוצים דק בסכין
להגשה
4 ביצים קשות L
• כובשים את הסלמון בכך שכותשים את זרעי הכוסברה במכתש ועלי ומעבירים לקערה עם המלח והסוכר.
• מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים היטב.
• מניחים מחצית מתערובת המלח בתבנית ועליה מניחים את הדג.
• מכסים ביתר התערובת, עוטפים את הכלי בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכ- 8-12 שעות בהתאם לגודל הדג.
• מחממים מראש תנוח ל-200 מעלות.
• לאחר שהדג נכבש במשך 8-12 שעות שוטפים אותו, מייבשים ושומרים בקירור עד לשימוש.
• מכינים את הכרישות – צולים את הכרישות בתנור חם במשך 20 דקות על תבנית עם נייר אפייה עד שהן משחימות ואפויות מבפנים.
• מצננים וחותכים לצינורות קצרים.
• מכינים את הרוטב – במעבד מזון מניחים את כל החומרים, חוץ מהשאלוט והצלפים.
• טוחנים לרוטב חלק ומוסיפים את השאלוט הקצוץ והצלפים הקצוצים.
• מגישים – בצלחת הגשה מסדרים מעט מהרוטב, מניחים מעליו את צינורות הכרישה, ועליהן מסדרים פרוסות מהסלמון הכבוש, מפוררים ביצה קשה ומגישים.
בתיאבון!
עם שמן אחינועם, הטעמים הרבה יותר מורגשים בכל ביס…
בעקבות המצב הבטחוני יתכנו עיכובים בזמן האספקה סגור