מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982
נחתוך החוצה בעדינות את גבעול עלי הסלק נשרה מעט במים פושרים על מחבת נחמם שמן זית, נוסיף את קוביות הירקות והבורגול ונקפיץ הכל יחד נניח את העלה עם הצד המט כלפי מעלה נניח על הקצה שלו מתערובת הבורגול והירקות נקפל ונגלגל נמרח את הממולאים בשמן זית נניח אותם על “שלולית” של יוגורט נזלף שמן זית , אפשר גם בשמן זית מטובל (מבשלים שמן זית עם פלפל אדום יבש, מקררים ומסננים) נוסיף מלח גס מעל ונגיש בשמחה!
בעקבות החגים והמצב הבטחוני יתכנו עיכובים בזמני האספקה סגור