מארזים לחברות ואירגונים – לפרטים והצעת מחיר התקשרו 054-8330982 

סלמון בין הים לאדמה

זמן הכנה

כ-20 דקות

זמן כולל

כ- 40 דקות

רמת קושי

קל

מרכיבים

5

מצרכים

  • פילה סלמון טרי
  • ירקות לטעמכם. ניתן להשתמש במגוון ירקות (עגבנייה, בצל, דלעת, כרובית, בטטה, גזר ברוקולי ועוד…)
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • עלי טימין (אפשרות)

אופן הכנה

נחתוך את הדג לקוביות ונזלף שמן זית נחתוך את הירקות לחתיכות גדולות ונאפה בתנור עד למעט השחמה נחמם שמן זית על מחבת ונצרוב את קוביות הדג, נוסיף מלח גס (ניתן גם לפזר עלי טימין) נניח על צלחת מעט שמן זית, עליו נניח את הירקות והדג ניתן להוסיף עוד מלח ופלפל לפי הטעם. בתאבון

מתכונים נוספים