מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות

זמן הכנה

30 דקות

זמן כולל

שעה

רמת קושי

בסיסי

מרכיבים

13

מצרכים

4 שוקי קונפי ברווז מוכנות
1 חבילה פסטה ריגטוני
4 בצלי שאלוט בינוניים
2 גזרים בינוניים
4 ארטישוקים בינוניים
1 כוס אפונה טרייה
1 גבעול סלרי
1 כוס יין לבן יבש
1 כוס ציר עוף
1 כוס פירורי לחם
2 כפות שמן זית כרם אחינועם
3 כפות פטרוזיליה
1 כף רסק עגבניות

אופן הכנה

• מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
• מחממים שמן זית במחבת , חותכים את השאלוט הגזר והסלרי לפרוסות ומטגנים מעט עד להזהבה.
• מוסיפים למחבת את האפונה והארטישוקים ומערבבים.
• מכניסים את הפסטה שהכנו מראש, את היין הלבן, ציר העוף וכף רסק ומביאים לרתיחה.
• מניחים מעל את קונפי האווז מפורק לנתחים.
• מחממים מראש תנור ל- 200 מעלות.
• בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם, הפטרוזיליה ושמן הזית, ומפזרים מהתערובת שנוצרה על מחבת הריגטוני.
• אופים בתנור שחומם למשך 10 דקות ומגישים.
בתאבון!

דילוג לתוכן