רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות

זמן הכנה

5 דקות

זמן כולל

50 דקות

רמת קושי

בסיסי

מרכיבים

9

מצרכים

נתח 2 קילו אנטריקוט
טימין
ענף רוזמרין
6 כפות שמן זית כרם אחינועם
פלפל גרוס
מלח גס
כף שום כתוש
3 כפות סילאן
3 כפות איולי חזרת
בטטות בגודל בינוני צלויות עם מלח 6

אופן הכנה

• לוקחים את נתח הבשר ומפזרים עליו טימין, רוזמרין ושמן זית,
• מעסים את הבשר היטב ומניחים על מגש צלייה.
• מכניסים את הבשר לצלייה לתנור שחומם ל- 220 מעלות ל-20 דקות, ולאחר מכן ל- 165 מעלות לעוד 25 דקות.
• מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות.
בתאבון!

הצהרת נגישות

אחינועם רואים חשיבות עליונה בהנגשת אתר האינטרנט של לאנשים עם מוגבלויות, ובכך לאפשר למרבית האוכלוסייה לגלוש בקלות ובנוחות באתר.

האתר נבנה בהתאם להוראות הנגישות המופיעות ב –
W3C's Web Content Accessibility Guidelines 2.0, level AA

להלן חלק מהפעולות שבוצעו במסגרת הנגשת אתר האינטרנט:

– אמצעי הניווט וההתמצאות באתר פשוטים ונוחים לשימוש.
– תכני האתר כתובים בשפה פשוטה וברורה ומאורגנים היטב באמצעות כותרות ורשימות.
– מבנה קבוע ואחיד לכלל תתי האתרים והדפים באתר.
– האתר מותאם לצפייה בסוגי הדפדפנים השונים (כמו Chrome, Mozila).
– התאמת האתר לסביבות עבודה ברזולוציות שונות.
– לאובייקטים הגרפיים יש חלופה טקסטואלית (alt).
– האתר מאפשר שינוי גודל הגופן על ידי שימוש במקש CTRL וגלגלת העכבר.
– הקישורים באתר ברורים ומכילים הסבר לאן הם מקשרים.
– אפשרות לשנות את הצבעים באתר באמצעות לחיצה על כפתור הרקע באתר.

סייגים לנגישות

יש לציין כי למרות מאמצנו להנגיש את כלל הדפים באתר, יתכן ויתגלו חלקים באתר שטרם נגישים.
אנו ממשיכים במאמצים לשפר את נגישות האתר כחלק ממחויבותנו לאפשר שימוש בו עבור כלל האוכלוסייה כולל אנשים עם מוגבלויות.

דילוג לתוכן