רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות

זמן הכנה

5 דקות

זמן כולל

50 דקות

רמת קושי

בסיסי

מרכיבים

9

מצרכים

נתח 2 קילו אנטריקוט
טימין
ענף רוזמרין
6 כפות שמן זית כרם אחינועם
פלפל גרוס
מלח גס
כף שום כתוש
3 כפות סילאן
3 כפות איולי חזרת
בטטות בגודל בינוני צלויות עם מלח 6

אופן הכנה

• לוקחים את נתח הבשר ומפזרים עליו טימין, רוזמרין ושמן זית,
• מעסים את הבשר היטב ומניחים על מגש צלייה.
• מכניסים את הבשר לצלייה לתנור שחומם ל- 220 מעלות ל-20 דקות, ולאחר מכן ל- 165 מעלות לעוד 25 דקות.
• מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים לצד בטטות צלויות.
בתאבון!

דילוג לתוכן